Ignacio Aldecoa Kultur Etxea, Gasteiz
| HITZALDIA
Hitzaldi honetan, mito asko eta handiak hilko ditugu, elikagaien jasangarritasuna aztertuz, azken ikerketa zientifikoetan oinarrituta. Zein sukaldaritza-teknika diren jasangarrienak ikasiko dugu, eta etorkizuneko elikadura nolakoa izan litekeen hausnartuko dugu. Eneko Axpe barakaldarra munduko gastrofisikari onenetako bat da.
'Era jasangarrian elikatzea', Eneko Axpe
Ignacio Aldecoa Kultur Etxea
Hitzaldi honetan, mito asko eta handiak hilko ditugu, elikagaien jasangarritasuna aztertuz, azken ikerketa zientifikoetan oinarrituta. Zein sukaldaritza-teknika diren jasangarrienak ikasiko dugu, eta etorkizuneko elikadura nolakoa izan litekeen hausnartuko dugu. Eneko Axpe barakaldarra munduko gastrofisikari onenetako bat da.