ALEA FM 2018-02-13

Iban Albizu eta Jon Cadierno 2018ko ots. 14a, 17:35

Programarekin hasteko, Ingurugiro Gaietarako Ikastegiaren Green Lab ekimena ezagutu dugu, Itsasne Mendiberrirekin. Ondoren, Arabako Txakolina izan dugu hizpide. Izan ere, Decanter aldizkari britainiarrak Astobiza Arabako txakolina Euskal Herriko txakolin onena izendatu du.

Hamaika Saltsan atalean, berriz, otsailaren 20an Gasteizen egingo den Euskadiko Ostalaritza eskolen arteko Eusko Label lehiaketaz aritu gara, eta horretarako,  Mendizorrotza ostalaritza eskolako ikasle den Koldo Huete izan da gurean. Arabatik Aleara atalean Arabako basozainen aldarrikapenak entzun ditugu. Amaitzeko, Mikel Ayllonen iritzia eta Euskararen Agenda.

ALBISTEAK MUGIKORREAN

ALEAren albisteak Whatsapp edo Telegram bidez jaso nahi dituzu?

WHATSAPP: Bidali ALEA hitza 645 66 86 02 telefono zenbakira.

TELEGRAM: Batu zaitez @ArabakoALEA kanalera.


ALEA da Arabako euskarazko aldizkari bakarra, eta zu bezalako irakurleen babesa behar du aurrera egiteko. Zuk ere gurekin bat egin nahi al duzu?


Izan zaitez ALEAkide