Euskaraz sushia eta tenpura, pizza eta pasta freskoa, barazki milhorria, ardoa eta txakolina dastatzen... ikasiko dugu Gasteizko Mintzalagunak eta GEU elkarteak antolatu dituzten gastronomia saioetan.
Noiz, zer, non?
-
Sukaldaritza saioa (barazki milhorria + postrea): Martxoaren 18a, asteartean, Errexala elkartean
-
Ardo eta Txakolina dastatzea (Mikel Garaizabal enólogo eta sommelierrarekin): Martxoaren 20a, ostegunean, Errexala elkartean
-
Pizza ikastaroa (Txema Pascual Artepaneko okinarekin): Martxoaren 26a, asteazkenean, Artepan Salburuan
-
Sukaldaritza saioa (sushia eta tenpura + postrea): Martxoaren 31a, astelehenean, Errexala elkartean
-
Sukaldaritza saioa (pasta freskoa + postrea): Apirilaren 10ean, ostegunean, Errexala elkartean