'Aho bete hitz' euskaraz edan, jan, (eta gero) lo

Euskararen Agenda 2014ko otsailaren 18a

Euskaraz sushia eta tenpura, pizza eta pasta freskoa, barazki milhorria, ardoa eta txakolina dastatzen... ikasiko dugu Gasteizko Mintzalagunak eta GEU elkarteak antolatu dituzten gastronomia saioetan.

Noiz, zer, non?

  • Sukaldaritza saioa (barazki milhorria + postrea): Martxoaren 18a, asteartean, Errexala elkartean
  • Ardo eta Txakolina dastatzea (Mikel Garaizabal enólogo eta sommelierrarekin):  Martxoaren 20a, ostegunean, Errexala elkartean
  • Pizza ikastaroa (Txema Pascual Artepaneko okinarekin): Martxoaren 26a, asteazkenean, Artepan Salburuan
  • Sukaldaritza saioa (sushia eta tenpura + postrea): Martxoaren 31a, astelehenean, Errexala elkartean
  • Sukaldaritza saioa (pasta freskoa + postrea): Apirilaren 10ean, ostegunean,  Errexala elkartean

Saio bakoitza: 10 euro

Saio guztiak: 19.30ean hasiko dira

Lekua mugatua denez, bakoitzak saio bakar batean eman dezake izena (bigarren saio batean parte hartzeko interesa izatekotan itxaron zerrendan eman dezakezue izena)

Izena emateko eta informazio gehiago: www.gasteizkomintzalaguna.com

 

Izan zaitez ALEAkide!

ALEA da Arabako euskarazko aldizkari bakarra, eta zu bezalako irakurleen babesa behar du aurrera egiteko. Zuk ere gurekin bat egin nahi al duzu? Aukera ezberdinak dituzu gure proiektuarekin bat egiteko.

Informazio gehiago